Massages

Klassieke Thaise massage

Bij deze massage wordt er gebruik gemaakt van een traditionele techniek, met een diepe druk op specifieke punten op het lichaam. Hierbij worden vingers, handpalmen, knieën, ellebogen en/of voeten gebruikt. Hierdoor worden stress en/of spanning verminderd. Thaise massage voorkomt en verhelpt zowel lichamelijke als psychische klachten en stimuleert de bloedsomloop en het lymfesysteem waardoor men weer energie krijgt. Chronische vermoeidheid, rug- en nekklachten, hoofdpijn, stijve spieren en gewrichten en een slechte doorbloeding kunnen door Thaise massage worden verholpen. Het zorgt voor versoepeling van de weefsels (huid, spieren, zenuwbanen en gewrichten) en verbetert de bloedcirculatie. Het verleent een gevoel van continuïteit aan het lichaam zorgt voor stroming en activeert Chi (Lom).

Prijs:

30 min : 35€
60 min : 60€
90 min : 90€

Olie massage

Thaise oliemassage is een massage waarbij het lichaam zacht wordt gemasseerd. Veel mensen vinden deze massage prettiger dan een massage met druk en knijptechnieken. Niettemin lijkt deze massage wel iets op de traditionele Thaise Massage. Door het gebruik van olie, met natuurzuivere etherische bestanddelen heeft deze behandeling een dubbele ontspannende werking. U wordt behandeld met hoogwaardigeoliën met een prettig neutraal aroma

Prijs:

30 min : 30€
60 min : 50€
90 min : 80€

sport massage

Sport massage helpt bij het verlichten van spierspanningen, verbetert de doorbloeding en laat de energiestromen stromen. Hierbij worden diepe technieken gecombineerd met oosterse technieken. Met behulp van de handpalm worden de bewegingen van de elleboog langs de elektrische banen geleid en worden de spieren opgerekt.

Prijs:

30 min : 35€
60 min : 60€
90 min : 90€

Thaise voetmassage

Deze massage is een alternatieve geneeswijze die het natuurlijke genezingsproces en de energie doorstroming van het lichaam activeert. Bij de massage worden de drukpunten op de voetzool met de vingers gestimuleerd. Een van de voornaamste doelen van de voetmassage is vermindering van spanning op lichamelijk en psychisch gebied.

Voetmassage wordt verondersteld het lichaam tot rust te brengen en de delen die door stress uit balans zijn geraakt van voldoende bloed en energie te voorzien. Doordat in deze visie het lichaam tijdens een voetmassage volledig gestimuleerd komen er afvalstoffen vrij wat ook emoties los zou kunnen maken.

Prijs:

30 min : 30€
60 min : 55€
90 min : 80€

Hot Stone Massage

Hot stone massage is een intense, diep werkende massagevorm die voor een heerlijk weldadig gevoel zorgt. Het is een goede behandelmethode voor het verzachten en verhelpen van geestelijke en lichamelijke problemen; blokkades in lichaam en geest worden opgeheven. De warmte van de stenen en de massagetechnieken stimuleren de bloedsomloop. Hot stone massage is dan ook uitermate geschikt voor mensen die last hebben van spanningen en spierproblemen. Vanwege de betere doorbloeding worden ook afvalstoffen effectiever afgevoerd. Verder hebben Hot stone massages ook een kalmerend effect op het zenuwstelsel. Het is een ideale massagevorm voor mensen die zowel hun geestelijke als lichamelijke balans willen herstellen. Hot stone massage kan ook problemen als slapeloosheid, winterhanden- en voeten, aandoeningen aan de luchtwegen en spijsverteringsproblemen verminderen.

Prijs:

60 min : 90€
90 min : 120€

Duo Massage Promo

Kom samen met je partner, vriend(in) of famillieilelid, kies jullie favoriete massage, relax en betaal 10€ minder